• Lauatelefon 0086-576-80761901

Kuidas paigaldada Vee Haamer Arrester on pesumasin

Vabastusaeg: 2020-06-15 21:29:14  Löögid: 38


Kontrolli veepinda

Esimene asi, mida teha, kui sa kuuled vee haamer oma maja on kontrollida   Vee rõhk.Tihti kuuled sa palju rohkem haamerdamist ja koputamist müra, kui majapidamise veesurve on liiga kõrge.   Vee rõhu määramine   millel on gabariit, mis võib kruvida välimise vooliku pudipõlle või pesumasina taha.Kui rõhk on üle 75 naela ruuttolli (psi), siis   rõhuregulaator tuleks paigaldada või replac& 35; 101;d, kui olemasolev on halvaks läinud.Rõhku reguleeriv ventiil peaks aitama säilitada ohutut ja isegi veesurvet ning seeläbi vältida vesihaamrit.

Uurige põhjust

See võib olla, et kodumajapidamises veerõhk on tavapärase rõhu piires, kuid olete hiljuti paigaldanud uue pesumasina, nõudepesumasina, või   jäämasina joon   Ja see põhjustab vesihaamrit.Kui see on nii, võite paigaldada   Veehaamri pidurdamine   See on allikas, mis peatab haamerdamise.Sa võid saada vesihaamri arreteri, mis sobib olemasolevale vee väljalülitamise ventiilile igas kodus parandus- või tööriistapoes.

Tööriistad ja tarvikud, mida sa vajad

Reguleeritav mutrivõti

Toru mutrivõti

Tangid

Veehaamri pidurdamine



Juhendid

Loo põhjus

Jälgige hoolikalt, et kindlaks teha, mis seade või rakis teie torudes peksmist põhjustab.Pesumasin on tõenäoliselt s üüdlane: võib juhtuda, et masina lähedal olevad torud plahvatavad valjult iga kord, kui masin#39; veeklapp järsult suletakse.(Veenduge alati, et olete kontrollinud kogu vee rõhk maja

Määrata kindlaks tegevuskava

Juhul kui   pesumasin Reg.   Veevarustus on süüdlane, seejärel installida vee haamer arresters nii kuuma ja külma vee toiteliinid.Seda saab teha mitmel viisil, alates torudesse ühendamisest ja alaliste õhukambri tüüpi seadmete paigaldamisest torustikesse, mis kulgevad kraanini, kuni lihtsate kruviseadmete paigaldamiseni, mis on kraanikraani kraani torustiku küljes, on vader&35;101; pesumasina voolikud on ühendatud.See on enamikule inimestele kõige lihtsam lahendus.

Kõige tõenäolisemalt on mõlemal poolel sama rõhk ja mõlemad vajavad veehaamri pidurdamist, sest nii kuum- kui ka külmventiilid pesumasinas on ehitatud ühtemoodi.

Lülita vesi välja ja katkesta voolikud

Lülitage pesumasina voolikute ventiilid tihedalt välja ja siis ühendage voolikud ventiilidest lahti.Hoolitsege selle eest, et te ei kaotaks pesumasinaid voolikute lõpus.

Ühenda Vee Hammer Arrestrid

Ühendage veehaamri pidurdusseade iga veevarustuse klapiga.Kontrollige, et enne haamri pidurdamise ühendamist oleks pöördmutrites istuvaid seife ja seife.Seinad võivad kergesti välja kukkuda ja vahistaja lekib ilma selleta halvasti.Tihendage võlgnevused klapile käsitsi ja siis natuke rohkem tangidega, nii et nad on kaisus.

Pesumasinate ventiilidele paigaldatakse enamik vesihaamri pidurdusseadmeid, kuid juhistes võidakse soovitada nende ühendamist otse pesumasina tagaküljele, et kaitsta pesumasina voolikuid.Probleem sellega, et arestija on seotud pesumasina tagaküljega, on see, et see võib panna pesumasina seina juurest kaugemale istuma.Kui ruum on liiga kitsas, siis võib võlgnevuste ühendamine klappidega olla ainus võimalus.

Ühenda pesuvoolikud

Ühenda pesumasina voolikud vesihaamri pidurdajate külge ja veendu, et sooja vee voolik oleks sama hea kui kuuma vee allikas.Veenduge veel kord, et vooliku pesurid on pöörd mutrites.

Lülita vesi sisse

Lülita vesi tagasi sisse ja vaata, kas seal on lekkeid.Kui mõni ühenduslüli lekib, pinguta neid veidi rohkem, kasutades tange.Arreteerijad töötavad iga nurga all, nii et asetage nad ükskõik, kuidas nad teie olukorra heaks töötavad.

Su vesihaamer tuleks nüüd vaigistada.Siiski on võimalik, et ka teised seadmed peavad saama sama kohtlemise osaliseks.Samuti on võimalik, et tõsiseid probleeme võib olla vaja lahendada torulukksepp, kes suudab torujuhtmetesse ise paigaldada alalisi vesihaamri võlgnevusi.

Eelmine: Mis on parim veehaamri pidurdaja?

Järgmine: No