• Lauatelefon 0086-576-80761901

Water Hammer Arestrid Sageli esitatud küsimused

Vabastusaeg: 2020-06-15 21:26:40  Löögid: 19

Esiteks.   Kas vesihaamri pidurdajad kontrollivad torustiku liikumist?
Torujuhtmete liikumine on põhjustatud elektrilöögist ja osaliselt ka vee voolust läbi vooluvõrgust.Suurim liikumine on põhjustatud šokist, mida saab kontrollida paigaldus vee haamer arest
s. Veevoolu poolt põhjustatud liikumist saab reguleerida toruokste ja tugipostide nõuetekohase paigutusega.  

Kaks.   Kas on võimalik kontrollida pumpamisseadmete tekitatud šokki?  
Kui pump välja lülitub, tekib teatud määral elektrilöök, mis toimub väljalaskeava juures.See on tingitud vee tagumisest kõikumisest pumba seadmesse.Lööki saab kontrollida enamikus rakendustes, kui on paigaldatud korralikult suur vesihaamri pidurdussüsteem.Seade tuleb paigaldada vertikaalse tühjendusjoone külge, mis asub tee ühenduse juures.  

Kolmas.   Kas vesihaamri arreter takistab ventiili prõmmimist?
A     Veehaamri pidurdaja võtab löökide vastu ja vähendab löökmüra.Pehme iste kontroll klapp tagab siis vaikne sulgur.

4   Kas nõudepesumasina torustiku šokk on kontrollitav?
Nõudepesumasina rakendustes kasutatakse solenoidi või muud tüüpi kiirklahvi ventiili.Solenoidi ventiili surveküljele paigaldatud korralikult suur veehaamri pidurdusseade kõrvaldab löökide ja müra. See on hea.  

5.   Kas kodupesumasinas tekkiv šokk on kontrollitav?
Jah, korralikult suur vesihaamri arreter, mis on asetatud pesumasina külma ja kuuma vee varudele, neelab kiire sulgemisseadme tekitatud šoki.

Kuues.   Kas vesihaamri pidurdajad kõrvaldavad torustiku vibratsiooni?  
Kui vibratsioon   on põhjustatud šoki esinemisest torustikus, seda on võimalik vältida, kui nõuetekohaselt suur vesihaamri pidurdussüsteem on paigaldatud lähedal kiire sulgumise ventiil.

7.   Kas keskmises elukohas on vaja veehaamri pidurdamist?
Jah, tõsine šokk võib tekkida elamu torustik, eriti kui tegemist on ülemäärase veesurve.Enamik enneaegseid tõrkeid torustiku, kuuma vee säilitusseadmete, kodumajapidamises kasutatavate pesuseadmete, automaatventiilide ja loputuskanalite või ventiilide tõrkeid võib seostada kiire sulgumise ventiilide põhjustatud šokiga.Selle sisustuse, seadmete või aparaatide kuuma ja külma veega varustamise torustikule tuleks paigaldada nõuetekohaselt suured veehaamrid, kui35;101; elektrilöögi abil saab toota.   Veemõõturi tühjendusküljele paigaldatud rõhualandav ventiil võib olla kõige kasulikum, et kaitsta elanike torustikku.

Kaheksa.   Kas vesihaamri pidurdajad parandavad iga šoki?
Mõnikord on torustik valesti projekteeritud või paigaldatud.Seetõttu on vaja parandada paigaldus, enne kui saate ravida šoki.Pärast seda, kui see on tehtud, parandab korralikult suur haamri arreter šoki seisukorra.

-9.   Mis tähtsust on kuuptolli nihkumisel vee haamri pidurdamisel?
Iga tüüpi seadme puhul, mis on ette nähtud ðoki reguleerimiseks, on nõutav kuupmeetri nihkumine.Kuna Hydrotrols on survestatud, ei kasutata selle väljatõrjumisvõimet tegelikult enne, kui veesurve ületab 60.P.S.I. võrdluse teel, õhukambri tüüpi seade nõuab nihutamisruumala ligikaudu kuus korda rohkem kui iga Hydrotrol Unit.

Kümnes.   Kas Water Hammer Arrestrid vajavad ligipääsu paneelid?
Euroopa   kogu roostevaba teras ?   ehitatud üksused, mille sees on roostevaba terasest lõõrid, on garanteeritud torude kogu eluks.Nende ehituse, pikaealisuse ja eduka toimimise aastate tõttu on meil mugav öelda, et juurdepääsu ei ole vaja.kolbmootoriga seade peab olema juurdepääsetav või sellele peab olema paigaldatud juurdepääsupaneel.Kolbmootoridel on liikuvad osad, mis on tihendatud rõngaga, mis tähendab, et mingil ajal tulevikus on vaja väljavahetamist või hooldust.Kuigi mõnel kolbmootoril on elukindlustus ja neil puudub juurdepääsupaneeli nõue, on mingil hetkel vaja juurdepääsu või need jäetakse alles, nagu on rikkis olekus.

11.   Kas Water Hammer Arresteri saab panna tõusu tippu ja olla tõhus?
Ei. üksuse asukoht ise on oluline nõuetekohase toimimise ja tõhususe jaoks.Tavaliselt on tõusu tipp nii kaugel probleemi allika juures, et üksusel ei ole kunagi võimalust oma tööd teha.Asukoht peaks olema kinnitusseadmete teenindamisel ja tavaliselt kahe viimase kinnitusvahendi vahel.


Eelmine: Gabhálacha Casúr Uisce

Järgmine: Mis on parim veehaamri pidurdaja?